header image

China

Er wordt momenteel samengewerkt met enkele kantoren in China (Beijing, Wenzhou en Chengdu) om alle interne Chinese kwesties te kunnen aanpakken. Een buitenlandse advocaat mag en kan niet in China optreden. Een Chinees advocatenkantoor mag niet in handen zijn van een buitenlandse partner. De advocatuur is in China nog steeds een afgeschermde marktsector.

In de handel tussen China en Europa, wordt de Europese partij vaak geconfronteerd met contracten die geen contracten blijken. Partijen die geen partij zijn, of schendingen van copyright. Veelal kan dit middels goede contracten wel degelijk worden ondervangen, het Chinese rechtstelsel is dan wel in ontwikkeling, maar niet geheel tandeloos. Als het dan mis gaat, kan middels de juiste aanpak en met begeleiding van onze partners in China, alsnog tot beperking van de schade leiden.

De kantoren in China hebben verder een algemene praktijk, dus mensen met vragen op het gebied van familierecht, arbeidsrecht, huurrecht of strafrecht kunnen hier eveneens terecht. Het verrichten van overige rechtshandelingen, legalisaties inbegrepen, behoren ook tot de activiteiten.

Links:

C&M Advocaten:
010 270 7909
rotterdam@colletinternational.com