header image

Ondernemingsrecht

Collet International Lawyers & Associates BV helpt al sinds 2005 Chinese bedrijven om zich in Nederland en Europa te vestigen en omgekeerd, Nederlandse en Europese bedrijven om in China de juiste partners te vinden voor een joint-venture, of om daar zelfstandig een bedrijf te beginnen.

Collet International Lawyers & Associates BV heeft onder de handelsnaam C & M Advocaten nog steeds een bescheiden “Merger & Acquisition” praktijk, maar die wel zeer praktijk gericht is. Vaak kleine tot middelgrote bedrijven worden anders voor grote kosten geplaatst, terwijl met een pragmatische aanpak veel ballast te vermijden is. Niet bij iedere overname dienen alle risico’s te worden uitgesloten. Nog los van de vraag of dat ooit wel kan, is bij het midden- en kleinbedrijf de praktijk nu eenmaal die van ondernemen, en ondernemen betekent ook zekere risico’s nemen. Het afdoende vastleggen van de afspraken, maar elkaar voldoende vertrouwen om niet alles in den treure te regelen, maar toch weer dat regelen dat nodig is om ook het onvoorziene in goede banen te leiden.

C & M Advocaten heeft zich gespecialiseerd in het overnemen van aandelen, of hele bedrijven, het inschatten van alle relevante aspecten en het daaromheen bouwen van de juiste constructies middels heldere afspraken en bij voorkeur geen boekdikke contracten. Wat moet, dat moet, maar voorop staat wat de cliënt wil.

C&M Advocaten:
010 270 7909
rotterdam@colletinternational.com