header image

Nieuwe talen in Rotterdam

Met de nieuwe wijzigingen in Rotterdam hebben we meteen ook nieuwe talen waarin we cliënten te woord kunnen staan. Naast het Nederlands, Engels en Chinees (Kantonees en Mandarijn), beheersen we als advocaten in het advocatenkantoor nu ook het Somalisch en Urdu voldoende om cliënten geheel in hun eigen taal bij te staan. Met die taal is er ook uiteraard een cultureel besef dat past bij een internationaal rechtelijk opererend advocatenkantoor.

C & M Advocaten heeft met mr Sheraz Iqbal een aanstaande advocaat van gemengd Pakistaans-Surinaamse oorsprong en iemand die daarmee de brug kan slaan tussen diverse culturen en achtergronden.

C & M Advocaten heeft met de nieuwe aanstaande advocaten Abdunasir Mao en Adil Mao een ander unicum, want zodra zij in de loop van 2016 advocaat zijn geworden, wordt C & M Advocaten het eerste advocatenkantoor met niet één maar twee Somalische advocaten.

Uiteraard blijft C & M Advocaten met mr Jukki Jim en mr Michel Collet ook vooral actief op de Chinese markt.

De combinatie waarbij cliënten uit Somalië, Pakistan en uit China bij één advocatenkantoor terecht kunnen is dan ook wel uniek te noemen.

C&M Advocaten:
010 270 7909
rotterdam@colletinternational.com